Jussi Marttinen

Mietteitä nykypäivän politiikasta.

Missä tahansa muualla, Länsimaisissa demokratioissa Lenita Toivakan käyttäytyminen eduskunnassa olisi johtanut ministerin eroon mutta ei täällä Suomessa. Sen sijaan Toivakka myönsi julkisesti johtaneensa eduskuntaa harhaan ja pyysi käyttäytymistään anteeksi Ei voi muuta kuin ihmetellä nykyisiä politiikkoja ja heidän asiantuntemustaan siitä mitkä ovat heidän juridiset vastuunsa sekä valmistautumisensa aiheeseen johon varmasti tulisi olla vastaus valmiina. Kohua ei olisi tullut siinä mittakaavassa jollei Lenita Toivakka olisi syyttänyt Timo Harakkaa valehtelusta.

Mielestäni Ministerin menettely on ollut ala-arvoista josta pitäisi olla muukin sanktio kuin pelkkä sormen heristys.

Tällä vaalikaudella Toivakka ei ole ainut ministeri joka on töpeksinyt. Hallintarekisteri asiassa Stubb tiesi, että 90 prosenttia virkamiehistä on kyseisen lain kannalla vaikka totuus oli, että 10 prosenttia virkamiehistä oli kyseisen lain kannalla.

Nykyisin poliitikkojen ei tarvitse ottaa sanomisistaan mitään vastuuta vaan kohun jälkeen he usein siirtyvät parempi palkkaisempiin virkoihin. Mutta auta armias jos joku uskaltaa puhua monikuluturismin, islamin ja niin kutsutuiden pakolaisten haittavaikutuksista Suomalaiseen yhteiskuntaan on helvetinvoimat liikkeellä suvaisevaisuuden puolesta.

 

Sananen myös Suomen kehityskulusta Presidentti Urho Kekkosen jälkeen. Mauno Koivisto riisui Suomen presidentiltä valtaoikeudet ja 12- vuodessa päätösvalta annettiin Brysseliin omaraha meni siinä samalla. Miten meni niinkuin omasta mielestä ?

Ainut asia mikä voi pelastaa Euroopan kulttuurin tuhoutumisen kansainvaelluksen alta on kansallismielisyys ja Suomen pitäisi ottaa mallia Slaavilaisista valtioista jotka ovat meidän mittapuussa nuoria valtioita. He ovat nähneet mitä oli olla Neuvostoliiton keskushallinnon alla ja siksi he vastustavat Euroopan yhdentymistä ja kansojen siirtopolitiikkaa pakolaisuus statusta käyttäen.

Lopuksi lyhyt ohjenuora Urho Kekkosen pitämästä puheesta valtiopäivien avajaisissa 1980: Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Tämä kulkee kaiken muun edellä.

 

Jussi Marttinen Muusikko

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat