Jussi Marttinen

Sosiaaliturvasta kansanäänestys.

Olet pahasti väärässä jos luulet, että  Suomen virkamiestasolla olisi kaikki hyvin, jokin aika sitten iltasanomat uutisoi sisäministeriön julkaisseen viime keväänä ehdotuksen viranomaisyhteistyöstä, jolla pyrittäisiin vähentämään uhkia edistämällä vierastaistelijoiden ja muiden alueella olleiden sopeutumista yhteiskuntaan, muun muassa sosiaalipalveluiden avulla.

Ministeriön ehdotuksessa kerrotaan, että taistelualueelta palaavan yhteiskuntaan sopeutumisen kannalta keskeisintä on saada hänen elämäänsä liittyvät perusasiat kuntoon.

Ilta-sanomat pyysi Vantaan perhepalveluiden johtajaa vihreiden Anna Cantell-Forsbomia selventämään lausuntoa.

Cantell-Forsbomin mukaan yhteiskuntaan sopeutuminen on parhaita suojamekanismeja radikalisoitumista vastaan. Asunto, työpaikka ja opiskelu ovat tässä keskeisiä asioita ja joissakin tapauksissa vierastaistelijoiden radikalisoitumisen uhka voisi olla perusteltu syy saada muita nopeammin asunto.

Tämä virkamiehen mielipide kertoo kaiken oleellisen meidän yhteiskunnan rappiotilasta. Nämä taistelijathan ovat radikalisoituneet jo ajat sitten mennessään taistelemaan uskontonsa puolesta ja hän väittää tämän ehkäisevän radikalisoitumista.

Tämän hetken ilmapiiri mediassa, poliittisesti sekä virkamiestasolla on kansamme ja kansallisvaltioiden kannalta täysin mielipuolinen.

Kansanedustajillamme on vuosien varrella ollut tapana nostaa omia palkkojaan ja palkkioitaan ilman menettämisen pelkoa. Reilua olisikin jos Suomalaiset veronmaksajat saisivat äänestää kansanäänestyksessä Suomen sosiaaliturvajärjestelmästä, kuuluuko se kaikille vai ainoastaan Suomen kansalaisille.

Nykyisen politiikan jatkuessa sosiaaliturvajärjestelmämme tulee romuttumaan,  mikäli niin tahdotaan tulisi siitä asiasta päätöksen olla Suomen kansalla eikä viherkuplissaan elävillä virkamiehillä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Kansa äänesti "sosiaaliturvasta"-15
Sitä hoiti H.Mäntylä T.Soinin persut-16 asti
Nyt T.Soini persut P.Mattila 16.6-17 asti .

Näillä hallituksen ohjeilla ministeriöt on toiminut ja toimii 5.9-17 asti
kunnes eduskunta palaa lomilta tekemään uusia "mokia" .Eli hallituspuolueet.

Toimituksen poiminnat