Jussi Marttinen

Haittamaahanmuuton vaikutukset.

Perussuomalaiset ovat varoittaneet useita vuosia haittamaahanmuutosta, johtuen mm. eri kulttuureista tulevien tapojen vuoksi. Valitettavasti perussuomalaisten varoituksia ei ole otettu vakavasti. Media on pitänyt huolen propagandasta, jossa hädänalaisia pitää auttaa ja perussuomalaiset ovat rasisteja.

 

Suomen suhtautuminen vuoden 2015 siirtolaisaaltoon oli täysin vertaansa vailla, lupasihan pääministeri talonsa siirtolaisille, tosin Sipilä on perustellut asiaa sillä, että kyseessä oli hänen vaimonsa idea.
Kyllä pääministerin pitäisi osata vastuunsa kantaa ilman, että menee vaimonsa taakse piiloon.

 

Kun kunniakansalaiset saapuivat Ouluun, olivat varusmiehemme vastassa, valmiina kantamaan kunniakansalaisten laukkuja, linja-autoista vastaanottokeskuksiin.
Eri puolella Suomen kaupungeissa, kyseisiä kunniakansalaisia on kuljetettu päiväkoteja, sekä kouluja myöten tutustumassa meidän lapsiin ja nuorisoon.
Hehän ovat hädänalaisia nuoria miehiä, jotka ovat olosuhteiden pakosta joutuneet pakosalle kotimaastaan.
Nämä niin kutsutut hädänalaiset saapuivat suurimmaksi osaksi Libyan kautta, tästä asiasta myöskin Gaddafi varoitti useaan kertaan, ennen syrjäyttämistään.


Nyt nuoret Suomen naiset ja tytöt maksavat kovaa hintaa propagandasta, jota valtiojohtomme harjoittaa ja tulee harjoittamaan niin pitkään, kun vain kannatusta riittää.
Täytyy muistaa, että vokkibisnes on lähellä päättäjien ja virkamieskoneiston sydäntä, saadaanhan siinä verovaroin hyvät tulot omille intressiryhmille.

 

Kuinka sitten meidän uudeksi nokiaksikin kutsuttu, nuorten miesten pakolaisjoukko on onnistunut kunnostautumaan vuosien varrella.
Kotkan paloittelusurma (väkivaltarikoksista tuomittu irakilaismies surmasi toisen maahanmuuttajan), Otamäen tappo, Oulun kirvessurmat (kaksi uhria) joka oli tasan viikko Charlie Hebdon terrori-iskun jälkeen ”aikamoinen sattuma”,
Porin kaksi naistappoa, toinen poltettiin elävältä ja toisen kaula katkaistiin, sekä Turun terrori isku jossa kuoli kaksi henkilöä.
Kun päälle lisätään ulkomaalaisten tekemien raiskausten valtava määrä, loppusaldo on selkeä ja karmea.

 

Taloudenkin näkökulmasta uskallan arvioida, että työllistymisaste on samaa kuin Ruotsissakin jossa 150000 tulijasta onnistuttiin työllistämään 500 henkeä.
Ei tarvitse olla matemaattisesti nero ymmärtääkseen mitä nuo luvut käytännössä tarkoittavat.


Oulun seksuaalirikosvyyhdin jälkimainingeissa ollaan kuultu kriittisiä korahduksia muiltakin puolueilta ja ratkaisuehdotuksia.
Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala oli huolissaan sosiaalisesta mediasta ja vihapuheesta. Kuulostaapa aika erikoiselta?

Sipilä ei pitänyt vielä 10.1.2019 Oulun seksuaalirikosmääriä poikkeuksellisena.
Niin se mieli vain muuttui, kun seuraavana päivänä uutisoitiin Helsingin epäillyistä lapsiraiskauksista.
Kuin yhdestä suusta olemme saaneet myös kuulla, että pitää kotouttaa paremmin.
Mallia pitänee ottaa Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta siellä kotouttamista on tehostettu vuosikymmenten ajan ja tulokset ovatkin havaittavissa. Ruotsikin on kohta maailman paras raiskausvaltio.

Vasemmiston ratkaisu ongelmaan on, että suostumus perusteisuus on saatava lakiin.
Se ei valitettavasti lopeta raiskauksia, näyttöä on tästä kerääntynyt viime vuosikymmenten aikana aivan riittävästi.
Poliisien lisäyksiä on ehdotettu, mutta hekään eivät voi seurata kaikkia ihmisiä koteihinsa.
Annika Saarikko sanoi blogissaan, että "oireilevat tunnistetaan ja rikoksia pystytään paremmin ennaltaehkäisemään". Kuinkahan nämä oireilevat oikein tunnistetaan kysymälläkö?


Sisäministeri Kai Mykkänen pohti kuinka rajan yli tulevien nuorten miesten määrää voitaisiin pienentää.

Nyt olemme asian ytimessä. Nimittäin nuorten miesten määrän vähentäminen keinona on kaikkein tehokkain, jos maassa ei ole ulkomaalaisia nuoria miehiä, he eivät silloin myöskään raiskaa ketään. Muutoin painoarvoa en antaisi, Mykkäsen mielipiteille mitä tulee maahanmuuttoon, hän nimittäin haluaa kymmenkertaistaa kiintiöpakolaismäärät Suomeen.


MTV:n toimittaja Ivan Poupolos kertoi haastatelleensa, huomenta suomeen poliisia, joka vuosina 2015-2016 kävi vastaanottokeskuksissa luennoimassa tulijoille Suomen laista ja tavoista. Hänelle oli päivänselvää, että tämä liittyy kulttuuriin. Nainen on sielläpäin "aasista seuraava", hän totesi.

Samaa sanoivat Ilta-Sanomien haastattelemat irakilaiset naiset.
"Omassa maassa ei voinut ehkä edes jutella naisen kanssa, ja tulet yhteiskuntaan, missä naiset ovat vapaita, ja sinulla on kieroutunut käsitys siitä, että nainen on kuin joku eläin."
Ivan Poupoloksen mukaan tällä, ja massiivisella yliedustuksella raiskaustilastoissa on yhteys, mikä voi jäädä tajuamatta vain, jos puuttuu aivot”.


On ollutkin virkistävää havaita median heräilemistä tosiasioiden edessä, mitä tulee maahanmuuton haittavaikutuksiin. Se vain on sääli, että ilman Oululaisen kuntapäättäjän tutkivaa journalismia, Oulun lapsiraiskaukset eivät koskaan olisi tullut tässä mittakaavassa esille.


Tutkiva journalismi on mielestäni toimittajien tehtävä, nykyisin se on tullut myös politiikkojen tehtäväksi.
Vaikeaa on ollut myöskin ymmärtää poliisin päätös lopettaa tiedottaminen mahdollisista turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista. Voimme vain arvella kuinka paljon Oulun kaltaisia tapahtumia on ympäri Suomea. Turvallisuutta koskevissa asioissa kansan täytyy tietää, missä mennään.
Rikostilastointi ja muihinkin tilastointi tapoihin toivoisin parannuksia. Nimittäin Suomen kansalaisuuden saaneet tulisi lähtökohtaisesti olla uussuomalaisia, koska silloin oikeasti näemme myöskin kantasuomalaisten rikostilastot.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Olette kyllä puhuneet ja varoitelleet, mutta mitä konkreettista olette asian hyväksi tehneet? Opposiittiosta ei vain voi asioita korjailla. Pitää päästä hallitukseen ja sielläkin voi vain saada korjauksia pienin askelin. Teiltä puuttui yhteistyöhalut ja siksi puolue hajaantui. Kallis hinta siitä on maksettu puolin ja toisin...

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Näitä on hauska lukea nyt, vai itkeäkö pitäis. Joku suomalainen on halunnut parantaa suomalaisten geeniperimää kehitysmaiden muslimeilla

https://mvlehti.net/2019/01/15/kirjailija-anneli-m...

Toimituksen poiminnat