Jussi Marttinen

Europarlamenttivaalit

Eduskuntavaalit on käyty ja perussuomalaisten osalta vaalitulos oli loistava, olimme toiseksi suurin puolue 17,5 prosentin kannatuksella. Nyt katse on jo tulevissa europarlamenttivaaleissa ja suuri osa ihmisistä miettii äänestämistään, totutusti äänestysprosentti on ollut kyseisessä vaalissa alhainen.
Siksi onkin tärkeää, että kansalaiset käyttävät äänioikeuttaan, jotta Eurooppaan saadaan mahdollisimman paljon kansallismielisiä edustajia. Gallupit ympäri Eurooppaa lupaavat kansallismielisille noin kolmasosaa parlamentti paikoista ja vaikuttaakin siltä, että oikeistolaiset saavat oman ryhmän kasattua.
Miksi sitten oikeistolaiset ovat nostaneet kannatustaan ympäri Eurooppaa? Syy on se, että ihmiset kokevat, että Eurooppa ei kykene päätöksiin ja mikäli kykenee, vaikuttaa siltä, että tavoite on saada syvempää integraatiota jota enemmistö eurooppalaisista vastustaa.
Vapaa liikkuvuus, kasvava työttömyys, siirtolaispolitiikka, rajavalvonta sekä eurovaluuttamme valuviat ovat olleet kansalaisia huolestuttavia ilmiöitä.
Siksi vaihtoehto onkin äänestää kansallismielisiä, koska haluamme toimivan ulkorajan Eurooppaan sekä purkaa eurovaluutta järjestelmän. Päätöksenteossa suuntana täytyy olla kansallisvaltioita korostava politiikka, nyt esimerkiksi komissio haluaa itselleen uusia tehtäviä valtioilta jonka jälkeen ei saada päätöksiä aikaiseksi, vaan seuraus on valtioiden kannalta huono, koska ei päästä vaikuttamaan omiin sisäisiin asioihin, ja näin ei saisi olla. Siksi komission organisaatioita pitää purkaa ja palauttaa päätöksenteko kansallisvaltioille. Kaikkea ei Euroopassakaan tarvitse purkaa. Täytyy muistaa, että Suomi elää viennistä ja sitä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessakin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat