Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Paleface

Empatiakyvyttömyys kasvaa suomalaisissa

Empatia tarkoittaa jokapäiväisessä elämässä tarvittavaa kykyä asettua toisen ihmisen asemaan ja ymmärtää tämän tunteita ja näkökulmia.

Katupartiointi olisi voinut pelastaa Puotilassa tapetun vanhuksen hengen

Suvaitsevaiston mielestä Soldiers of Odin ja vastaavat katupartiot ovat vähintäänkin turhia ja mahdollisesti jopa haitallisia.

Katupartioita vastaan on kampanjoitu mediassa jo pitkään ja muutama vuosi sitten antirasistinen Varisryhmä pyrki jopa estämään partiointia hyökkäämällä väkivaltaisesti erään partion kimppuun.

Muusikko Paleface hoiti oman osansa ja teki aiheesta biisiin Emme suostu pelkäämään.

Arhinmäki bailaa Palefacen musiikkivideolla myös AFA:n tunnusten kanssa

Mediassa on noussut kohu laulu- ja soitinyhtye "Huolestuneet kansalaiset", solistinaan Karri "Paleface" Miettisen musiikkivideosta, jonka taustalla on huomattu bailaavan myös heinäkuun lopulla Puotilassa sattumanvaraisesti valikoituneen vanhuksen surmasta epäillyn miehen. 

Samalla videolla bailaa myös tunnettu vasemmistopoliitikko Paavo Arhinmäki.

Palefacen videolla gfffögkhdj

Palefacen "Emme suostu pelkäämään" -videolla on joukkokohtauksessa esiintynyt tyyppi, joka sittemmin puukotti ihmisen Itä-Helsingissä.

Kyllä, tästä on about yhtä vahvat näytöt kuin Jesse Eppu Torniaisen harrastuksista Asema-aukiolla vähän aiemmin. Eli todennäköisesti joo, kyllä tappoi.

Palefacen uusin musiikkivideo on vihapropagandaa

Paleface julkaisi vastikään uuden videonsa kappaleelle Palamaan. Se on pohjimmiltaan terrorismiin kannustavaa vihapuhetta.

Video on hyvä esimerkki kahdesta vasemmistolle nykyään tyypillisestä käyttäytymismallista.

1. Kaksinaamaisuus

Suomi on läpeensä suvaitsevainen maa

Räppäri Karri ”Paleface” Miettisen mukaan Suomi on läpeensä rasistinen maa. Paleface ja ryhmä muita suomalaisia räppäreitä ovat julkaisseet musiikkivideon osana opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Ei vihapuheelle -kampanjaa. Musiikkivideon julkaisutiedotteessa Paleface toteaa, että ”Suomi on läpeensä rasistinen maa ja julkisuudessakin suvaitaan nykyisin kaikenlaista älytöntä puhetta”.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä