Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Pankkipalvelut

Ikäsyrjintää pankkipalveluissa

 

Nordean Tikkurilan konttorista iäkäs rouva halusi lopettaa tilinsä ja nostaa siellä olleen 1,08 euroa. Se ei ollut mahdollista.

Nordean asiakaspalvelujohtaja Tuukka Salo totesi, että käteisen nosto ei ole mahdollista Nordean kahdesta pankkikonttorista Vantaalla. ”Asiakkaat ovat tämän päätöksen tehneet, sillä vain pari prosenttia asiakkaista tarvitsee käteistä pankeista.” (VS 5.8.)

Varas voi viedä rahasi mobiiliverkkopankista ellet varaudu erikoisella tavalla

Tiesitkö, että pankkitilisi voidaan tyhjentää pelkällä puhelimella, jos käytät mobiiliverkkopankkia ja tunnuslukusovellusta. Puhallus tapahtuu huomaamattomasti näin:

  1. Puhelimeesi asennetaan huomaamattasi näytöntallennussovellus ja kehittäjäasetuksista laitetaan päälle näyttökosketusten visualisointi. 

Avoin kirje Nordealle

Tervehdys ahkera nordealainen työntekijä, joka tämän lukee (onneksi palkkasi kuitenkin vielä juoksee),

Täten ilmoitamme, että asiakassuhteemme Nordean kanssa päättyy. Välittäkää terveisinä niin Casperille kuin Nallelle, että perustelumme ovat seuraavat:

PANKKIPALVELUIDEN SIETÄMÄTÖN KEVEYS 2.0

 

Siirsinpä tässä valuuttaa Saksalaiseen pankkiin...  nyt on kuulkaas saatu aikaan pankeissa sellainen järkyttävä systeemi jossa aikaa tuhratuu käsittämättömään vahvistus rumbaan samaan aikaan netissä ja puhelimessa....

Seuraavaksi vissiin vaaditaan että lääkäri/poliisi/puolustusvoimat/supo antaa myös lausunnon siitä saanko siirtää rahojani minnekkään?

Turvallisuuden nimissä kaikki  menee läpi ja jo olemattomat pankki palvelut senkun huononee ja kallistuu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä