Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Polttopulloiskut

Hiljentyä ei voi vihan edessä

“Vitun ylimielinen mutakuono saatana, kannattaa alkaa pakkailee laukkuja ja miettiä, mihin suuntaan lähtee vittuun Suomesta saatana. Nyt on mitta täynnä ylimielisii mutiaisii, ketkä luulee, että ne tulee Suomeen tänne ja selittää meil, miten täällä eletään.

Tiedätsä saatana, että nyt alkoi sellainen katupartio, että mutakuonot saa turpaan ympäri Suomea. Ruvetaan kiertelee ja vetää pataan vittu. Voi olla, että mutiaisten tyttäretkin tulevat raiskatuksi ja vaimot. Ei kannattaisi välttämättä kulkee enää missään vittu.

Itsemurhapolttoja ja muita mediakohunsynnytyspolttopulloja

Viime päivinä ns. "vaihtoehtomediat" ovat kirjoittaneet siitä miten media ei käsittele noloja asioita. (Termi on erikoinen koska niillä on niin vähän faktantarkistusta että on vaikeaa sanoa ovatko ne aina medioita. Ja toisaalta ne ovat aika vaihtoehdottomia sen kanssa missä kulmassa asioitaan esittävät.)

Käsittämättömiä tapauksia Suomessa

Ylen sivuilta löytyy lista turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin tehdyistä iskuista. Laskin 7 ja on itsestään selvää, että yksikin on liikaa. Iskujen ilmeinen tarkoitus on aiheuttaa pelkoa ja jopa tappaa. Miten sellaista on mahdollista tänä päivänä, koulua käyvien omien kansalaisten toimesta ja kaukana Lähi-idän terroritehtaista?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä