Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidentti Tarja Halonen

Suomalaisten enemmistö ei halua Natoon missään tilanteessa, ei koskaan.

On aikoihin eletty kun presidentti Tarja Halonen kannattaa mahdollisuutta ylläpitää Natojäsenyyttä. Tarkkaan ottaen hän kertoi maikkarin 7 uutisissa, että jos tilanne Euroopassa muuttuu, jäsenyyttä voidaan harkita. Halonen ei siis tyrmää jäsenyyttä, toisin kuin kansa.

 

Minkä taaksesi jätät, sen edestäsi löydät

Vuosi sitten, kun vihapuheesta, omasta siis ei ollut tietoakaan. Ainakaan muilla.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/vihapuheen-vahentaminen-on-asennekysymys

"Crisis Management Initiative -järjestön neuvonantaja Hussein Al-Taee oli sitä mieltä, että vihapuhe on ennen kaikkea asennekysymys eikä laki välttämättä estäisi sitä.

 Eduskunnassakin on ihmisiä, jotka käyttävät vihapuhetta. Jos vihapuhe nostetaan lakiin, se on heille kunnia, Al-Taee sanoi viitaten myös presidentti Donald Trumpiin.

Pakkopalautuksista

Presidentti Tarja Halonen otti Helsingin Sanomien vieraskynäkirjoituksessaan kantaa ns. pakkopalautuksiin ja vaati Suomea keskeyttämään kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palautukset konfliktialueille. Ajatus on absurdi. Samanlaisia kannanottoja on valitettavasti kuultu myös SDP:n, vihreiden ja vasemmiston eduskuntaryhmistä.

Terroristien kanssa ei neuvotella

Monet suomalaiset ovat valmiit unohtamaan yhden viime vuosikymmenten suurimmista rikoksista, toivomalla rauhaa meidän ajaksemme.

Hei Tarja!

Presidentti aikanasi Sinulla oli hyvät ja suorat suhteet Putinin kanssa.

Soita nyt sille ja pyydä, että pistää jäitä hattuun ja ottaa rauhallisesti Ukrainan kanssa.

Terv. Sinuun luottava  kansalainen

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä