Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Saksa AfD

AfD Vaihtoehto Saksalle

Saksassa kaytiin parlamenttivaalit 24.9. En voinut olla kiinnittämättä huomiota eri medioihin ja niiden suhtautumiseen Saksan kolmanneksi suurimmaksi tulleeseen puolueeseen AfD:hen vaihtoehto Saksalle. Vaalitulosiltana ja alkuviikosta Yle ja MTV3 totesivat useaan kertaan uutislähetyksissään AfD:n olevan äärioikeisto puolue. Lehdistössä Helsingin Sanomat kertoi AfD:n olevan äärioikeistopuolue sisäsivuillaan.
Kansan uutisten totuutena julistettiin AfD:n olevan uusnatsipuolue.

Saksan "siniset"

Fankfurter Allgemeine kertoo tänään, että Frauke Petry on on rekisteröinyt domainin "dieblauen.de" (siniset.de). Nyt Saksassa spekuloidaan, onko Frauke Petry AfD:n jättämisen jälkeen tekemässä "Lucket", eli perustamassa eronsa jälkeen uutta puoluetta. Petry toteutti rekisteröinnin jo 03.07.2017, eli Frauke Petry on eroaan AfD:stä jo jonkin aikaa pohtinut. Tuskin myöskään "dieblauen " on sattumaa. Suomen Perussuomalaiset olivat hajonneet kesäkuussa, ja kuun lopussa "uusi vaihtoehto" ilmoitti eduskuntaryhmänsä nimeksi "siniset".

AfD:n johtaja Frauke Petryn uusi miesystävä

Bernd Lucken keväällä AfD:n johdosta syrjäyttaneelä Frauke Petryllä on uusi miesystävä, Nordrhein-Westfalenin AfD:n johtaja Marcus Pretzell. Pretzell pitää "Ultima Ratio" ampuma-aseiden käyttöä pakolaisia vastaan oikeutettuna. Hän ei kuitenkaan usko, että aseiden käyttö olisi vielä välttämätöntä. Poliisilla on muitakin mahdollisuuksia pakolaisten torjuntaan, kuten vesitykit ja kyynelkaasu.

http://www.bild.de/politik/inland/alternative-fuer-deutschland/will-auf-...

Ultima Ratio = ei muita mahdollisuuksia pysäyttää

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä