Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Seksuaalinen tasa-arvo

Miksi erosin Setasta?

Rakas päiväkirja, avaudun sinulle luottamuksellisesti ja tunnustuksellisesti, sillä tätä kirjoitustani tuskin lukee kukaan muu.

Erosin tänään Seksuaalinen Tasavertaisuus Seta ry:stä. Syynä on Setan pitkään jatkama politikointi, jolla se on keskittynyt pääasiassa muiden ryhmien kuin homojen ja lesbojen toimintaan ja etujen edistämiseen.

Homofobiaa, ennakkoluuloja ja hetero-olettamuksia

Olen mielestäni tuonut useassa kirjoituksessani sekä muissa asiayhteyksissä ilmi sen itsestäänselvyyden, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajat ovat täysivertaisia kansalaisia siinä missä "seksuaali- tai sukupuolienemmistön", ja että kannatan sukupuolineutraalia avioliittolakia.

Tänään ajattelin ihmistä

Lyhyesti: Täysin liberaalissa yhteiskunnassa sukupuolen käsite on lainsäädännöllisesti tyystin tarpeeton. Liberaalissa yhteisössä yksilöiden sukupuolierottelu on lähes täysin tarpeetonta, lääketieteellisessä hätätapauksessa biologisten ominaisuuksien rekisteröinti saattaa olla parempi ratkaisu yksilön terveyden takia, kuin etteivät ne ole tiedossa.

Liberaalissa yhteisössä yksilöllä on oikeus olla mitä on.

Tänään ajattelin ihmistä

Homomiehet ovat maskuliinisimpia

Kinsey Instituutissa toteutettujen laajaan otantaan perustuvien tarkkojen tieteellisten tutkimusten perusteella homoseksuaalit miehet ovat selvästi heteromiehiä maskuliinisempia.

 

Aikamme edistystä

Ruotsin kokoomus valitsi puheenjohtajakseen naisen. Suomen kokoomus ei ole näin vielä tehnyt, mutta paineet kasvavat. Surkeaa politiikkaa taas on se, että vain koska ei ole ennen ollut naista jossain niin naisen valinta muuttuu sukupuolikysymykseksi. Nainenkin voi olla poliittinen idiootti. Seuraavaa puheenjohtajaa valitessa tämä varmaan korostuu koska sukupuolella ei pidä olla tehtäviin pyrkiessä merkitystä. Ollakseen vailla merkityksiä asiasta on siksi tehtävä räikein ehdokkaita jakava jakolinja, poliittisesti katsoen ainoa johon henkilö ei voi edes valituksi tultuaan vaikuttaa.

Tasa-arvoa kaikille, säännöstellysti.

Muutamia mielipiteitä tasa-arvoisesta avioliittolaista ja siihen liittyvästä vouhotuksesta.

Allekirjoittanut on kovasti ihmetellyt viimeisten vuorokausien aikana, että mitä se on se homoseksuaalien ja tasa-arvoa ruinaavien ihmisten tavoite tässä yhteiskunnassa.

Itse olen sitä mieltä, että tasa-arvo on monessa kohtaa tärkeä asia, mutta onko se oikeasti tällaisen "vouhotuksen" arvoista?

Pride-viikon sarkasmipähkinä: hallitsetko vallitsevat dogmit?

1. Pride-viikon teema jatkuu ja olen huomannut naisten häkellyttävän halun pyrkiä mitätöimään miehet pelkiksi objekteiksi, silloin kun he haluttuja ominaisuuksia edustavat, muuten heitä ei ole edes olemassa. Seksuaalisesti fyysisellä tasolla viehättävää heteromiestä voidaan kommentoida "tyttöjen kesken" sanankäänteillä joita seksuaalisesti kuohitut pro-feministimiehet eivät uskaltaisi edes ajatella, homolle vastaavanlainen yltiökiimaisuus sallitaan koska hän harmittomasti jakaa tämän kohteen naisen kanssa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä