Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Cheek

Cheekille kohtuullinen korvaus ja verottajalle miljoonat

Ilolla seuraan suomalaista nuorta yrittäjää Cheekiä, joka on jaksanut painaa pitkää päivää vuosikymmenet. Hän on saanut kovalla ja intohimoisella työllään viihdeyrittäjänä hankittua tulonsa, tuomalla iloa ja elämyksiä suomalasille. Tarkalleen en voi sanoa, mutta mututuntumalla arvaan, että hänen viihdetaitelijan työnsä on ollut 24/7 jo nuoruudesta lähtien, joten parikymmentä vuotta työtä tauotta.

Elastinen ja Cheek ovat selkärangattomia luusereita

Suomalaiset kahden pennin räbäjäbät Elastinen ja Cheek ovat olleet noin sadan muun suomalaisen kanssa Facebook-ryhmässä, jossa he ovat puhuneet kaikenlaista heidän julkista imagoaan vahingoittavia. Elastinen ja Cheek ovat muun muassa pröystäilleet penishommillaan ja herjanneet kehitysvammaisia.

Kuka suojelisi suomalaista kulttuuria?

Nyt on suomalainen kulttuuri uhattuna. Rajojen yli saapuvat ihmiset tuovat mukanaan jotain, mikä on aivan uutta ja vierasta. Suomalaisen kulttuurin rappiosta on huolissaan moni, ja aivan syystä.

Tai hetkinen. Mikä suomalainen kulttuuri?

Cheek ja musiikkiteollisuuden rahan pikku paholaiset

Mitä on raha? Se on suurin epäjumala yhteiskunnassa, minkä valheella globalistinen eliitti tavallisia  ihmisiä (pelinappuloitaan) maapallolla  hallitsee ja kontrolloi. Yksi sen tärkeimmistä välineistä on musiikkiteollisuus, minkä keinoin ohjaillaan  ihmismassojen (ryhmä)mieliä, tapoja ja tottumuksia, saaden heidät kuluttamaan rahaa. Tämä tapahtuu tietysti pinnalle nostettujen, ja massasuosiota nauttivien, tuotteistettujen artistien avulla. Keskityn tässä blogissa musiikkiteolliosuuden  taustalla vaikuttaviin sekä materialistisiin että ns.

Miksi Cheek-viha on poliittista?

Televisiottomassa taloudessa vieraantuu mainosten maailmasta. On-demand- katselu alkaa nopeasti tuntua ainoalta koskaan vallinneelta tavalta käyttää viihdettä.

Jasin vuosi 2013

Taas on yksi vuosi eletty. Vuoteen mahtui niin onnistumisia kuin karvaita pettymyksiä. Jos vuotta katselee, Keskusta-poliitikon silmin niin vuosi oli mitä mahtavin. Keskustan kannatus nousi vuodessa noin 8 prosenttiyksikköä, tämä taitaa olla jonkin sortin ennätys. Seinäjoen puoluevaltuuston kokouksessa pidin puheenvuoron jossa kerroin että Keskusta on noussut rökäletappion jälkeen suurimmaksi puolueeksi. Sain paljon palautetta puheesta. ”Kuules poika, ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa” ja ”Keskusta ei ole voittanut vielä mitään”. Tämä kuvaa hyvin suomalaista sielun maisemaa.

Vihaajat vihaa, meitsi vaan takas vilkuttaa nä-nä-nä-nä

Cheek piti tänään tiedotustilaisuuden, jossa kertoi aikeestaan pitää ensi kesänä keikka Olympiastadionilla. Tilaisuudessa oli paikalla iso joukko median edustajia. Yksi oli kuitenkin poissa - Rumbaan kirjoittava freelancetoimittaja Oskari Onninen oli ei-toivottu-henkilö. Artisti ei halunnut Onnista paikalle. Rumbahan riemastui asiasta ja veikkasi syyksi Onnisen taannoista arvostelua Cheekin "Kuka muu muka" -levystä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä