Jussi Marttinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Intohimo

#MeToo nosti kiihkon pintaan – mikä onkaan sallittua?

Evoluutio loi lisääntymisen – monistaakseen sopeumalla ”itseään” kuolemattomaksi [1. Jotta tuo kuolemattomuus toteutuisi, kuten näyttää erinomaisesti toimineenkin – löysi evoluutio ratkaisuksi hyvän olon, jopa kiihkon tunteen – varsinkin hetkellä, jolloin se lisääntyminen on otollisimmillaan -näin oli suunniteltu jossain.

Mitä mielessä, Nordic Business Forum 2015

Sain mahdollisuuden osallistua viime viikon torstai – perjantai Helsingin Messukeskuksella järjestettyyn Nordic Business Forum tapahtumaan. Näin ensikertalaiselle, tapahtuma oli mukaansatempaava. Vaikka viime vuonna (kuulemma) hurmosmeininki oli ollut kovempi, myös tänä vuonna tapahtuma oli kovatasoinen puhujia, sisältöä, esiintyjiä, palvelukulttuuria ja aina dj-musiikkia, esiintymislavaa, valoshowta sekä aplodeja myöten. Mitä mielessä viikon jälkeen tapahtumasta? Mm. seuraavaa.

Ethän häpeä olla innostunut

 

 

Susanna Rahkamo puhui Suomi-Forumissa Lahden Sibelius-talolla intohimosta työssä, organisaatiossa ja johtamisessa. Miten sytymme palamaan? Innostuminen synnyttää energiaa. Intohimo sytyttää. Innostaminen, innostuminen, innovointi ja intohimo vievät eteenpäin. Intohimo ohjaa ihmistä omiin huippusuorituksiinsa osana yhteisöä ja parhaat johtajat innostavat myös muita. Tavalla, jolla suhtaudumme asioihin yksityiselämässä, työyhteisössä ja harrastuksissa on väliä.

Pitääkö koulutus maksaa itse?

Uutisointi löysi yhteisen EU-kohtaisen uutisaiheen – Unkarista opiskelijat haluavat suuremman ja leveämmän leivän toivossa ”parempiin EU-maihin” töihin. Samaan aikaan Suomessa pohditaan koulutuspaikan – yliopisto tms. opinahjon maksulliseksi panoa, muille kuin EU-kansalaisille. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä